Leren, kennen en beheersen

Om veilig en vlot aan het verkeer te kunnen deelnemen, is het belangrijk dat je de verkeersregels kent, begrijpt en toe kan passen.
Het theorie-examen kun je het beste afleggen als je al een aantal praktijklessen hebt gehad. Want dan weet je hoe de auto en het verkeer in een bepaalde situatie reageren.

Theorieboek en e-learning

De theorie wordt haarfijn uitgelegd met 3d-filmpjes. Je kan luisteren, de tekst meelezen en/of de tekst voor laten lezen.
Leer online wanneer het jou uitkomt en gebruik het theorieboek om snel iets terug te zoeken.
Met dit totaalpakket van leren en oefenen kun je vier maanden lang de theorie leren en hoofdstuktoetsen en oefenexamens maken.

Dit theorie leerpakket is voor iedereen geschikt.

Het theorieboek doorlezen is niet voldoende

Uit de praktijk blijkt dat het het niveau van het theorie examen vaak wordt onderschat.
Om te kunnen slagen moet je echt goed gestudeerd hebben.
Je stampt de theorie er niet in een dag in, want dat ben je dan na 2 dagen alweer vergeten, met als gevolg dat je meer praktijklessen nodig hebt en tijdens het praktijkexamen niet de juiste antwoorden kan geven op de situatiebevraging.

Als je het theorie-pakket met boek en e-learning helemaal volgt mag het geen probleem zijn de eerste keer te slagen voor je theorie-examen.

wiesknapen.3dtheorie.nl
Klik op de afbeelding om gratis en vrijblijvend kennis te maken met onze theorie opleiding.

Wil je nog extra uitleg of meer oefenen, neem dan contact met ons op om een afspraak te maken voor onze gratis theorie-oefenavonden.
Voorwaarde is natuurlijk wel dat je zelf al goed met theorie-set bezig bent geweest. Deze theorie-oefenavonden kunnen de theorie-opleiding niet vervangen, maar zijn er een aanvulling op.