proclaimer

Autorijschool Wies Knapen

Voor de opleiding van je autorijbewijs en voor je aanhangerrijbewijs.

Wij zijn een professionele kwaliteitsrijschool en tevens een familiebedrijf.
Ons doel is om jou op een no-nonsense manier op te leiden tot een veilige en bewuste bestuurder.

www.wiesknapen.nl

Autorijschool Wies Knapen streeft naar een zorgvuldige controle van de informatie die zij op de website plaatst, zodat de informatie actueel, nauwkeurig, feitelijk juist en dus betrouwbaar is. De inhoud van de website (met inbegrip van de hyperlinks) kan steeds zonder voorafgaande aankondiging of kennisgeving worden verbeterd, gewijzigd, aangevuld of verwijderd.
 
Ondanks deze aandacht voor kwaliteit kan Autorijschool Wies Knapen niet garanderen dat de informatie op de website steeds correct of volledig is.
 
Autorijschool Wies Knapen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden, noch kan aan de inhoud enig recht worden ontleend. Tevens kan Autorijschool Wies Knapen niet aansprakelijk worden gesteld voor directe of indirecte schade van welke aard dan ook, die ontstaat uit het gebruik van de website of enige daarop aangeboden informatie.
 
Wel stelt Autorijschool Wies Knapen het bijzonder op prijs als u zulke onjuistheden meldt via het contactformulier.
 
Deze website kan links of verwijzingen bevatten naar andere sites. Autorijschool Wies Knapen is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites, geeft geen garantie met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites en is evenmin aansprakelijk voor schade direct of indirect voortvloeiend uit de inhoud daarvan.

heb je vragen? wil je direct aanmelden?

neem gerust en vrijblijvend contact op
 

 

© Autorijschool Wies Knapen 2024